IMG_00012.jpg

Cursus
Adverteren op Facebook & Instagram 

Tweewekelijkse live Q&A sessies | 
Complete online cursus over Facebook Ads Manager

Eerder deed ik maar wat met die boost knop op Facebook

Boosten.. Doe jij het ook wel eens? Ik maakte er dankbaar gebruik van toen ik begon als ondernemer. Ik kreeg meer bereik en likes maar eerlijk gezegd hield het daar wel mee op. 

 

Ik had het gevoel dat ik met hagel aan het schieten was. Bericht plaatsen, boosten en dan maar hopen dat ik klanten kreeg.

 

Herken jij het? Die onzekerheid. Die constante stress over aanwezig zijn op social media.

 

Er moet toch een manier zijn dat ervoor zorgt dat ik wél de juiste doelgroep bereik. Hoe doen marketingbureaus het dan? Of mijn concurrenten? Die boosten toch ook niet?!
 

Ik was het he-le-maal zat. Toen ben ik mij gaan verdiepen in Facebook Advertising. Achteraf natuurlijk makkelijk praten, maar dát had ik veel eerder moeten doen.

Inmiddels is het 4 jaar verder en weet ik nu hoe ik met social media advertenties geld verdien! Natuurlijk met vallen en opstaan, fouten maken en constant verbeteren. Maar de omzetten die ik behaal door slim te adverteren liegen er niet om.

 

Ik weet bijvoorbeeld nu dat elke € 1,- die ik in advertenties investeer mij een omzet oplevert van € 30,-. Kun je nagaan wat dat doet met € 1000,- 😉. Natuurlijk is dat voor elke branche anders maar het trucje is hetzelfde.

 

Ik gun jou deze inzichten ook. Want met de kennis en ervaring kan ik het leven leiden dat ik nu heb. Namelijk reizen als digital nomad en online ondernemer zijn op mijn voorwaarden. 

 

Zo moeilijk is het niet. Je hebt alleen iemand nodig die je meeneemt in de wondere wereld van Facebook Ads.
 

Doe je mee?

Herkenbaar?

Je denkt dat adverteren goed is voor de groei van jouw bedrijf maar weet niet hoe

Je hebt behoefte aan een duidelijke strategie die werkt op de autopilot.

Je adverteert wel eens maar hebt niet het gevoel dat het structurele omzet oplevert.  

Je wilt online leads aantrekken en vervolgens bij je laten kopen. 

Of.. je beheert social media voor andere bedrijven en wil meer leren over adverteren.

Untitled-37_edited.png

COMPLETE OPLEIDING MET ONLINE BEGELEIDING
Online lessen in de academy & LIVE Q&A sessies met collega ondernemers

Leer écht adverteren op Facebook en Instagram

188 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

Stel dat je een constante stroom van leads, website bezoekers en klanten krijgt? Dat kan allemaal vanuit één systeem: Facebook Ads Manager. 

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over campagnes op social media, en in dit VIP Programma leer ik je al mijn trucs.


 

✅  Wat social media advertising is en hoe je effectieve advertenties maakt die zorgen voor meer naamsbekendheid, website bezoekers en klanten. 
 

✅  Hoe het brein van de consument werkt wanneer ze naar advertenties kijken op de tijdlijn en wat je eraan kunt doen om zo goed mogelijk resultaat te krijgen
 

✅  Hoe je exact potentiële klanten kan bereiken en de rest van de consumenten met rust laat (en dus geen geld weggooit aan mensen die nooit gaan kopen). 
 

✅  Je krijgt tips over het schrijven van advertentieteksten en bij het kiezen van juiste afbeeldingen.

 

✅  We gaan aan de slag met het bouwen van een funnel want dat is cruciaal als je echt next level wil. 
 

Wat kan je verwachten van deze VIP Opleiding?

Adverteren op meerdere social media kanalen tegelijk. Op Facebook, Instagram, Messenger en zelfs WhatsApp wordt steeds meer geïntergreerd. Dit kan allemaal vanuit één systeem: Facebook Ads Manager. Je leert effectieve campagnes te maken waarmee je je advertentiebudget maximaal benut.


Via Facebook Ads Manager kun je namelijk precies de potentiële klanten bereiken die jij wilt benaderen. Bijvoorbeeld mensen die mogelijk interesses hebben in jouw producten of diensten. Of mensen die in de buurt zijn van jouw bedrijf.


Na deze training gooi je nooit meer geld weg aan 'schieten met hagel' advertenties.

Schermafbeelding 2021-04-07 om 14.23.20.
Schermafbeelding 2021-04-07 om 14.23.35.

Voor wie?

IMG_0580.jpg

In dit unieke programma leer je hoe je slim kunt adverteren op de populairste social media kanalen van jouw klant. Ideaal voor ondernemers die hun eigen marketing verzorgen, (freelance) marketeers en virtual assistants.

Je leert stap voor stap hoe je advertenties maakt in Facebook Adsmanager waarbij je exact jouw doelgroep kan bereiken zodat je je advertentiebudget optimaal benut.


Ik beloof je: na dit programma heb jij een duidelijke strategie, advertentie campagnes die letterlijk voor jou werken en een continue stroom van nieuwe leads en klanten. 

VIP Opleiding voor
 ambitieuze ondernemers

Ja je leest het goed!

Dit is een complete opleiding met tweewekelijkse live Q&A's!

 

Samen gaan we zorgen dat jij naar het volgende niveau gaat qua zichtbaarheid, effectief adverteren en omzetgroei.

Schermafbeelding 2021-04-07 om 13.22.46.

Waarom dit programma uniek is:

Juist voor mensen die EIGEN BAAS willen zijn over hun marketing

Marketingbureaus verdienen veel geld aan ondernemers die hun social media advertising uitbesteden. Begrijp mij niet verkeerd: ik verklaar hen niet de oorlog. Ik geloof erin dat zij ontzettend veel waarde kunnen geven aan bedrijven die daarvoor een flink budget hebben. Heb je dat niet, wil je je verdiepen in wat social media advertenties voor je kunnen opleveren en heb je tijd? Dan is deze cursus perfect voor jou. 

Direct toegang en onbeperkt videolessen terugkijken
Je betaalt eenmalig voor de toegang tot deze social media training: de trainingen blijven onbeperkt geldig. Je volgt de cursus in je eigen tempo vanaf het e-learning platform van De Nieuwe Marketeer. De cursus bestaan uit zo'n 50 videolessen. Het zou zomaar kunnen dat er nieuwe videolessen toegevoegd worden wanneer er veranderingen zijn binnen Facebook Ads Manager waarover ik jou wil informeren. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs!

Deze cursus is de populairste van alle social media trainingen: al meer dan 650 cursisten gingen je voor. Door deze cursus online en in een groep aan te bieden geeft dit mij de kans om hele waardevolle informatie voor een lage prijs aan te bieden. Wanneer je dit zou willen leren tijdens één-op-één coaching is de investering € 3250,-.

Aan het einde van deze cursus heb je dit bereikt

Je weet waar je

mee bezig bent

Het lukt je om social media advertenties te maken in Facebook Ads Manager zodat je dit niet meer hoeft uit te besteden of erger nog: niets doet.

1

Je target exact jouw doelgroep

Je begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste doelgroep te bereiken. Je hebt namelijk niets aan likes of een groot bereik als dat niet jouw toekomstige klanten zijn. 

2

Jij en je omzet gaan naar het volgende level 

Je weet na dit programma hoe je advertenties voor je kan laten werken zodat het continue zichtbaarheid en klanten oplevert.

Heb jij er zin in?

3

Dit leer je in de modules

In deze complete cursus leer je zelf effectieve campagnes maken in Facebook Ads Manager. 

 

Module 1 – Strategie

We beginnen bij het begin. Wat wil jij bereiken? Welk aanbod wil je verkopen. Wie is jouw klant en hoe ziet hun klantreis eruit? Tijdens deze module ga je op strategisch niveau nadenken over jouw bedrijf. We gaan op de directeurs-stoel zitten.

Jij gaat bepalen hoe jouw eigen advertentie funnel eruit gaat zien die passend is bij jou als ondernemer en bij jouw klant.

 

Module 2– Instellen van Facebook Business Manager

Facebook Business Manager is de plek waar je je bedrijf beheert. Daaronder valt ook het advertentie account. Deze gaan wij goed instellen zodat jij slim kunt gaan adverteren. Je krijgt een rondleiding en ik leer je de nieuwste updates door te voeren om te kunnen retargetten met de Facebook Pixel en de conversion API. Niet bang zijn, ik leer je alles in Jip en Janneke-taal. Kom je er zelf niet uit, dan zijn er altijd nog de live coaching sessies.

 

Module 3 -  Alles dat je moet weten voordat je begint met adverteren

Als collega ondernemer en ervaren online marketeer adverteer ik al jaren voor mijzelf en andere bedrijven. In deze module geef ik je praktische tips over het schrijven van de juiste advertentie teksten, het verschil tussen Google Ads en Facebook Ads, waar je rekening mee moet houden als je afbeeldingen gaat bewerken, inspiratie van andere ondernemers, etc. 

 

Module 4 – Hoe bereik je exact de juiste doelgroep​

Het is cruciaal om de juiste doelgroep te bereiken. Deze module gaat over de verschillende opties om jouw ideale klant te bereiken. Hierin leer je ook hoe je mensen die bijvoorbeeld op een specifieke pagina op jouw website zijn geweest, opnieuw kan benaderen met relevante advertenties. 

 
 

Module 5 – Advertentie campagnes maken 

In deze module leer je stap voor stap campagnes maken. Alle stappen in de campagne zijn apart opgenomen zodat je elke stap opnieuw kan bekijken.

 

 

Module 6 – Resultaten bekijken en campagnes optimaliseren

Wanneer je jouw campagnes hebt gepubliceerd is het belangrijk om de resultaten te monitoren en te optimaliseren. Zo ga je continue verbeteren en zorgen dat jij met zo min mogelijk budget het beste resultaat krijgt. 

Lies Vervaele, eigenaresse van Beauty Salon Bar a Beaute in Knokke, België

202 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

€ 997,- excl. BTW

Super Sogbu_edited.png

Dit zit er allemaal bij:

 • Complete cursus over Adverteren via Facebook Adsmanager 

Deze cursus bestaat uit 6 modules van zo'n 50 videolessen waarin je leert hoe je van A tot Z effectieve advertentie campagnes maakt en beheert.  Je gaat aan de slag met een advertentie funnel die werkt voor jouw bedrijf.

 • Naslagwerk en PDF documenten

Onder de meeste videolessen staat in tekst uitgeschreven wat ik vertel. Je hoeft dus niet snel mee te schrijven. Bij de videolessen waarbij geen tekst is, wil ik juist dat je goed meekijkt in de video hoe ik iets doe. 

Tweewekelijkse live Q&A sessies via ZOOM​

Om de week op maandagavond komen we samen via Zoom. Het is niet verplicht maar dit is de kans om live je vragen te stellen en van andere ondernemers te leren.  De coaching sessies worden opgenomen en komen online te staan in de leeromgeving.

 • Certificaat

Yeah! Als je het programma hebt afgerond, verdien je natuurlijk een digitaal certificaat. Deze kun je ophangen of laten zien aan jouw potentiële klanten om te bewijzen dat je een PRO bent geworden in het maken van effectieve advertentie campagnes in Facebook Ads Manager. 

Untitled-37_edited.png

Vond je het niks? 100% geld terug

Ik heb nog geen enkele cursist van de 650 ex-cursisten gehad die niet minimaal 3 hele waardevolle lessen heeft geleerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt.

pngwing.com.png
Untitled-37_edited.png

Over Janneke Ananias 

Janneke is gecertificeerd NLP Master Coach en internationaal onderneemster. In 2017 nam zij ontslag bij de Rabobank waar zij werkte als marketing en communicatie adviseur. Met haar bedrijf De Nieuwe Marketeer heeft zij al meer dan 850 ondernemers en marketing professionals helpen groeien in hun marketing skills.

Janneke staat bekend om haar praktische trainingen en één-op-één coaching waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk geeft. Als marketing strateeg heeft zij ervaring in online marketing in de lokale markt en internationale markten.

 

Zij leeft haar droomleven vanuit twee werelden: Nederland én Curaçao. Naast het runnen van De Nieuwe Marketeer coacht zij anderen om óók te leven en werken vanuit hun passie. 

Als het gaat om 'het roer omgooien' is Janneke een ervaringsdeskundige. In haar privé en zakelijke leven heeft zij in korte tijd meerdere grote veranderingen gemanifesteerd. 

 

Haar grootste drijfveer is om anderen te inspireren en daarom spreekt zij regelmatig op bijvoorbeeld seminars over ondernemerschap, marketing, leven vanuit vrijheid, emigreren, het roer omgooien en aanverwante onderwerpen.

69 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG
Schermafbeelding 2021-04-07 om 14.23.09.

Voor wie is dit programma geschikt?

✔️ Deze cursus is geschikt voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn om in hun onderneming te investeren. Naamsbekendheid, nieuwe klanten en winst komen niet aanwaaien. Was het maar zo makkelijk. Voor de ondernemers en marketing professionals die bereid zijn om in zichzelf, de onderneming en marketing te investeren is dit programma de perfecte match.

 

✔️ Als je marketing leuk vindt om te doen. Je hoeft geen expert te zijn maar je moet wel interesse hebben in marketing. Wil je meer weten over hoe je social media advertenties  effectief kan inzetten voor de continuïteit en groei van jouw onderneming? Dan ben je hier aan het juiste adres.

X   Deze cursus is niet geschikt voor mensen die geen Facebook Business Page hebben en ook niet willen. Je kunt namelijk niet adverteren zonder een Facebook pagina. Ben je dat wel van plan? Top! Dan kan je meedoen!

X   Voor €1 per dag kun je al adverteren, maar wil jij echt geen enkele cent besteden aan advertising? Zonder budget kun je weinig met Facebook Ads. Kies dan voor een andere social media cursus van De Nieuwe Marketeer. 

Untitled-37_edited.png

Zet deze data alvast in je agenda

 • Online coaching sessies via Zoom

 • 25 oktober, 8 & 22 november, 6 & 27 december 

 • Tijd: 19:00-20:00 uur.

IMG_2202.PNG

Klaar om écht te leren adverteren?

 1. Klik op de rode knop om naar de aanmeldpagina te gaan.
   

 2. Vul jouw gegevens in. 
   

 3. Betaal gemakkelijk met Ideal of Creditcard.*
   

 4. Na de betaling ontvang je direct de bevestiging van jouw aanmelding met de factuur voor jouw administratie.
   

 5. Op maandag 3 mei krijg je de inloggegevens voor toegang tot de e-learning omgeving.
   

 6. De twee wekelijkse coaching sessies op maandag avond worden opgenomen zodat je deze kan terugkijken als je er niet live bij kan zijn. 


  * Overboeken naar MCB bank Curaçao?
   Klik hier om een mail te verzenden met dit verzoek.

€ 997,- excl. BTW

Super Sogbu_edited.png