IMG_00001.jpg

 VIP DAG / TRAINING

Samen aan de slag met jouw online marketing en social media strategie 

Er zijn zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ben jij al even aan het ondernemen maar heb je het gevoel met hagel te schieten? Wil je beginnen met opschalen en aan de slag met een actieplan om meer omzet en klanten te genereren? Dan is de VIP dag een goede oplossing voor jou.

Tijdens de VIP dag gaan we aan de slag met jouw online zichtbaarheid. Ik kijk vanuit de ogen van de klant naar de website of social media profielen en geef eerlijke feedback waar je iets aan hebt.

We zetten een duidelijke strategie op papier en ik geef de juiste handvaten om direct daarna aan de slag te kunnen.

Heb je nog geen website of social media accounts? Geen probleem dan beginnen we from scratch.

 

Na deze VIP dag heb je meer focus, een duidelijke strategie en een actieplan die je zelf kunt uitvoeren of uitbesteden aan een professional.

Herkenbaar?

Je wilt meer naamsbekendheid en weet dat dit mogelijk is, maar hoe?

Je doet teveel ad hoc en wil nu eindelijk aan de slag met een duidelijke strategie

Je weet dat er meer te halen valt uit jouw online marketing kanalen maar je hebt geen tijd om dit uit te zoeken.

Je hebt een startende onderneming en wil een sterke positionering bij de juiste doelgroep

Je hebt behoefte aan rust in je hoofd en een marketing strategie die werkt. 

Werk AAN je bedrijf, niet erin.

188 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

Stel dat je een constante stroom van leads, websitebezoekers en klanten krijgt? Dat kan met een duidelijke focus en strategie. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn maar het gaat zoveel sneller als je iemand naast je hebt met ervaring en een bak vol creatieve ideeën 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als online marketeer en social media strateeg. Ik geef je al mijn tips en kennis zodat jij direct aan de slag kan gaan.  Deze strategie sessies zijn maatwerk maar ik kan alvast verklappen dat we o.a. aan de slag gaan met:
 

✅  Hoe jouw potentiële klant naar jouw website of advertenties kijkt en wat je eraan kunt doen om zo'n goed mogelijk resultaat te krijgen.
 

✅  Hoe je exact potentiële klanten kan bereiken door de juiste inzet van verschillende online marketing kanalen. Denk aan je website, google, social media en e-mail marketing.
 

✅  Je krijgt tips over het schrijven van de juiste teksten en bij het kiezen van juiste afbeeldingen voor social media en jouw website.
 

Untitled-37_edited.png

AAN HET EINDE VAN DE DAG HEB JE EEN
DUIDELIJKE FOCUS EN ACTIEPLAN

Schermafbeelding 2020-11-27 om 15.36.30.
Schermafbeelding 2020-11-27 om 15.41.08.
Schermafbeelding 2020-12-07 om 09.43.46.
2963666_edited_edited_edited.png

Cijfers combineren met klantbeleving, dat is voor mij de sleutel tot succes

Meer dan 10 jaar geleden raakte ik al gepassioneerd over marketing. Niet per se over alle mogelijke marketing kanalen want ik geloof dat iedereen zichzelf dat kan aanleren. Het gaat mij om de beleving van de klant. En vooral: hoe je dit positief kan beïnvloeden zodat mensen bij jou gaan kopen of zaken met je willen doen.

Ik kijk vanuit de ogen van de klant. Ik geef eerlijke feedback. Want ik wil dat jouw bedrijf groeit.

 

Net als jij, ben ik ook ondernemer en begrijp als geen ander dat je geen zin of tijd hebt om 24/7 online te zijn. Daarom hou ik van effectief gebruik maken van online marketing kanalen.

Ik ben ontzettend analytisch en leg snel verbanden. En hou dus ook enorm van cijfers. Want wees eerlijk: jij wil toch ook weten hoe je met zo min mogelijk kosten een zo hoog mogelijke omzet kunt genereren


Ik beloof je: na deze dag heb jij volle focus, motivatie & inspiratie én weet je dat gaat bereiken met behulp van online marketing kanalen. 

Kennismaken

Plan een gratis adviesgesprek om te bepalen of deze VIP dag past bij jouw wensen.

 

Waarom de VIP dag uniek is:

Juist voor mensen die behoefte hebben aan focus en rust

Je bent net begonnen met ondernemen of al een aantal jaren bezig. Dat maakt niet uit maar jullie hebben wel één ding gemeen: je weet even niet meer waar je moet beginnen en wordt vooral overspoeld door de mogelijkheden. Dan is deze dag perfect voor jou. Ik zet je op koers en geef een stappenplan die past bij jou, jouw bedrijf én jouw doelgroep.

Marketing en NLP = je hebt een gouden combinatie in handen!

Naast mijn ervaring als marketeer en ondernemer, ben ik ook een trainer en coach. Als gecertificeerd NLP Master Coach ben ik opgeleid om jou én jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Want ik geloof erin dat jouw bedrijf kan groeien als je ook op persoonlijk vlak groeit.

 

Even een voorbeeldje in Jip en Janneke taal: stel dat jij al lang roept dat je meer zichtbaarheid wilt. Dan gaan we dat regelen. Maar er is een reden waarom je dat tot nu toe nu nog niet hebt gedaan. Misschien ken je de systemen niet. Dan leer ik je dat. Maar vaak zit er nog iets onder de oppervlakte. Ben je misschien onzeker en weet je niet of je het wel goed doet? Zit er überhaupt iemand op jou te wachten? Ja! Daar hebben we 'm al: belemmerende overtuigingen die jou ervan weerhouden om zichtbaar te durven zijn. Als dit bij jou ook het geval is,  dan gaan we hier ook mee aan de slag. Want hoe vervelend is het als jij na de VIP dag een stappenplan hebt maar na 3 maanden is er nog steeds niets gebeurd? 

Extreem veel waarde en 100% aandacht voor jouw bedrijf.

Ik zou niet meer weten hoeveel opleidingen, cursussen, uren en geld ik heb geïnvesteerd in mijzelf.  Al meer 10 jaar zit ik in de wereld van marketing, klantbeleving, consumentengedrag, social media en persoonlijk leiderschap. Investeer in deze dag, net als ik ook in mijzelf heb gedaan en je krijgt het dubbel en dwars terug in omzet, winst én je eigen geluk!

Aan het einde van de VIP DAG heb je dit bereikt

Je hebt een duidelijke strategie

Je weet wie jouw klant is, wat je aanbod is en hoe je via online kanalen nieuwe klanten gaat bereiken en binden. We gaan tijdens de VIP sessies ook alvast samen aan de slag!

1

Een actieplan voor

de rest van het jaar 

Na deze sessies kan je direct zelf aan de slag met de uitwerking van het plan. Toch nog hulp nodig? No worries. We hoeven nog geen afscheid te nemen. Je kunt actiepunten alsnog uitbesteden of coaching krijgen tijdens het operationele proces.

2

Rust in je hoofd

en focus

Focus geeft rust. En daar gaan we voor zorgen. Na deze dag weet je exact aan welke knoppen je moet draaien om een continue stroom van nieuwe klanten binnen te halen. 

3

Onderdelen die aan bod komen

De VIP dag is compleet maatwerk. Tijdens het voorafgaande focus gesprek van 30 minuten kun je alvast vertellen waar je nu tegenaan loopt en wat je zou willen. Hieronder staan veel gestelde vragen die we tijdens de VIP dag kunnen behandelen. 

 

Veelgestelde vragen van ondernemers die jou voorgingen

 • Wat maakt mijn bedrijf uniek? Hoe vertel ik het verhaal?

 • Ik heb nog geen duidelijk aanbod en tarief, hier wil ik mee aan de slag.

 • Welke kanalen moeten wij inzetten voor onze doelgroep?

 • Ik heb een website maar er komen bijna geen bezoekers.

 • De meeste klanten komen nu via via maar wat als dat ophoudt? Ik wil meer zichtbaar zijn online.

 • Er zijn zoveel mogelijkheden maar welke werken voor mijn business?

 • Hoe kan ik meer klanten krijgen via social media?

 • Moet ik ook gaan adverteren?

 • Welke advertenties werken het beste?

 • Ik promoot wel eens maar heb niet het gevoel dat dit veel nieuwe klanten oplevert, hoe kan dat beter?

 • Hoe kunnen we Instagram (beter) inzetten? 

 

 

IMG_2033.jpg

Dit zit er allemaal bij:

 • Focus gesprek 

Voordat we de strategie sessies hebben, bellen we eerst om jouw doelstellingen te bespreken. Waar loopt je nu tegenaan? En waar wil je sowieso mee aan de slag tijdens de sessies? Op deze manier kan ik mij goed voorbereiden en ervoor zorgen dat jij 100% tevreden bent.

 • Een hele dag keihard werken aan jouw bedrijf 

We gaan één-op-één aan jouw business werken. Volledige focus en ik sta 100% tot jouw beschikking. Het is geen probleem om collega's of business partners uit te nodigen. Alles wat nodig is om deze dag zo productief mogelijk te maken, is goed! Aan het einde van de dag heb je een duidelijke focus voor je marketing en een plan van aanpak voor de komende maanden

 • Q&A call

Een maand na de VIP dag hebben we nog een telefoongesprek waarin je al je vragen kunt stellen. Ik vraag je hoe het staat met jouw plan en of je nog hulp nodig hebt. Ik verbind je graag aan de juiste professionals.

 € 1497,- excl. BTW

Super Sogbu_edited.png
Untitled-37_edited.png

Gecertificeerd NLP Master Coach

"Aan Janneke heb je niet zomaar een marketing sparringpartner. Zij is internationaal gecertificeerd NLP Master Coach. Opgeleid om jou én jouw business naar een hoger niveau te brengen. Haar unieke kracht is dat zij haar kennis van Neuro Linguïstisch Programmeren combineert met 10+ jaar ervaring als marketeer. Dit is een gouden combo. Ga het zelf ervaren!"

abnlp-logo-american-board-of-neuro-lingu
Untitled-37_edited.png

Over Janneke Ananias 

Janneke is internationaal onderneemster. In 2017 nam zij ontslag bij de Rabobank waar zij werkte als marketing en communicatie adviseur. Met haar bedrijf De Nieuwe Marketeer heeft zij al meer dan 850 ondernemers en marketing professionals helpen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en marketing skills.

Janneke staat bekend om haar praktische trainingen en één-op-één coaching waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk geeft. Als online marketeer heeft zij ervaring in online marketing in de lokale markt en internationale markten.

 

Zij leeft haar droomleven vanuit twee werelden: Nederland én Curaçao. Naast het runnen van De Nieuwe Marketeer coacht zij anderen om óók te leven en werken vanuit hun passie. 

Als het gaat om 'het roer omgooien' is Janneke een ervaringsdeskundige. In haar privé en zakelijke leven heeft zij in korte tijd meerdere grote veranderingen gemanifesteerd. 

 

Haar grootste drijfveer is om anderen te inspireren en daarom spreekt zij regelmatig op bijvoorbeeld seminars over ondernemerschap, marketing, leven vanuit vrijheid, emigreren, het roer omgooien en aanverwante onderwerpen.

69 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

Voor wie zijn is de VIP dag geschikt?

✔️ Dit is geschikt voor mensen die bereid zijn om in hun onderneming te investeren. Naamsbekendheid, nieuwe klanten en winst komen niet aanwaaien. Was het maar zo makkelijk. Voor de ondernemers die bereid zijn om in zichzelf, de onderneming en marketing te investeren is deze dag een perfecte match.

 

✔️ Als je interesse hebt in marketing. Je hoeft geen expert te zijn maar wel interesse hebben in marketing. Is jouw antwoord JA, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Na de sessies kun je de actiepunten zelf gaan uitvoeren of uitbesteden aan een marketing professional.

X   Deze dag is niet geschikt voor ondernemers die geen passie hebben voor hun werk.  Misschien komt deze even binnen maar hier ben ik inderdaad vrij eerlijk in. Trekken aan een dood paard is onmogelijk en niet leuk voor mij als trainer en coach. Ik wil graag met ondernemers samenwerken die gepassioneerd zijn over wat ze doen. 

X   Wil jij echt geen enkele cent besteden aan de groei van jouw bedrijf? Dan zie je dag waarschijnlijk ook als een grote kostenpost. Dan kunnen we beter niet afspreken. Ik werk graag samen met ondernemers die VIP coaching zien als een waardevolle investering. 

"Janneke geeft wat je écht nodig hebt om verder te groeien"

WhatsApp Image 2020-12-07 at 09.29.11.jp

Elia Augustijn. Internationaal ondernemer, business coach en NLP trainer.

" Als ondernemer ben ik heel erg kieskeurig met wie ik samenwerk. Zowel in mijn werk en in mijn onderneming vind ik het erg belangrijk om kwaliteit te geven en van anderen te krijgen. Daarnaast werk ik graag samen met mensen die zowel voor zichzelf én voor anderen het verschil weten te maken. Dat en nog veel meer, is wat Janneke Ananias voor je doet.


Ze helpt je om het verschil te maken door kwaliteit te bieden in wat je écht nodig hebt om verder te groeien. Ze is betrokken, professioneel en toegankelijk. Met aandacht voor mens en voor jouw onderneming! " 

IMG_0633_edited.jpg

Klaar om samen met mij aan de slag te gaan?

 1. Klik op 'Ja, ik heb er zin in!' om naar de betaalpagina te gaan.
   

 2. Vul jouw gegevens in. 
   

 3. Betaal gemakkelijk met Ideal of Creditcard.*
   

 4. Na de betaling ontvang je direct de bevestiging met de factuur voor jouw administratie.
   

 5. Je ontvangt direct in de factuur de linkjes naar mijn agenda om jouw Focus gesprek in te plannen.
   

 6. Tijdens ons eerste FOCUS gesprek bepalen we jouw doelstellingen zodat we tijdens de VIP dag heel effectief kunnen werken.
   

 € 1497,- excl. BTW

Super Sogbu_edited.png