Expertise

Janneke Ananias is ervaren online marketeer en social media specialist. 

Als gecertificeerd NLP coach is zij opgeleid om jou en jouw onderneming te laten groeien naar een hoger niveau.

 

Door haar ervaring als ondernemer en marketeer weet zij hoe je potentiële klanten positief kunt beïnvloeden.

Janneke is ontzettend gepassioneerd in haar werk en staat bekend om haar praktische voorbeelden en tips die je direct kunt toepassen. 

 

Als internationaal onderneemster heeft zij ervaring op lokale - en internationale markten. 

#denieuwemarketeer

Ik onderneem zoals ik dat wil.

Jij ook?

 “Ik heb een gezonde dosis passie voor social media en mijn drijfveer is om anderen te inspireren en laten groeien. Ik noem het expliciet een ‘gezonde’ dosis passie want ik ben namelijk geen social media ‘goeroe’. Ik ben een ondernemer in hart en nieren.

 

Als ondernemer weet ik dat social media niet meer weg te denken is uit deze tijd. En omdat ik mijn bedrijfsdoelstellingen wil behalen, ben ik mijzelf gaan specialiseren in social media marketing en advertising door verschillende opleidingen te doen.

 

Voordat ik mijn bedrijf startte, heb ik als marketing- en communicatieadviseur gewerkt bij een grote corporate organisatie in Nederland. Inmiddels geëmigreerd naar Curaçao waar ik binnen twee jaar tijd twee succesvolle bedrijven had opgericht. Door deze ervaringen, weet ik hoe je voor verschillende organisaties marketingstrategieën moet implementeren. Ik sta namelijk met één voet in de schoen van een marketeer en met de andere in de schoen van een ondernemer. Met deze combinatie geef ik jou een flinke business boost!”

 

Ben jij er ook klaar voor?

Janneke Ananias

#denieuwemarketeer

Direct op de hoogte van
nieuwe trainingen & data
IMG_7327.JPG

Trainingslocaties

Curaçao

Chuchubiweg 17, Willemstad

Bonaire

Kaya L.D. Gerharts  15, Kralendijk

Nederland
Beilerstraat 24, Assen