Contact

KVK 144354

Corosolweg 4
Willemstad  (CW)

  • Facebook - De Nieuwe Marketeer
  • Linkedin - Janneke Ananias
  • Instagram - Janneke Ananias

Privacybeleid

Algemene Voorwaarden

© 2016-2019 De Nieuwe Marketeer

IK ONDERNEEM ZOALS ÍK DAT WIL! JIJ OOK?

Ik ben Janneke Ananias, Social media trainer en coach voor ondernemers met passie.

 

Passie? Voor mij betekent dat: ondernemen zoals ik dat wil. En ondernemers die dat ook graag willen, daar word ik heel blij van!

Ik ben op een missie. 

 

Als ondernemer wil ik mijn social media kanalen op een efficiënte manier inzetten om mijn bedrijf te laten groeien. Zodat ik bezig kan zijn met mijn werk, namelijk andere ondernemers inspireren om te ondernemen vanuit passie. Dat is mijn missie. Want ook al ben ik social media trainer; ik ben echt niet de hele dag ‘online’. Social media is maar een middel, geen doel op zich. Hoe ik dat doe? Dat leer ik je in een workshop of één-op-één coaching.

 

“Social media moet er ook nog even bij”

Ik hoor dit vaak van collega-ondernemers. En het klopt ook. Naast alle andere werkzaamheden die er liggen, moet het er maar even bij. Toch wil je er wel wat mee. Want we weten allemaal; het is anno 2019 een belangrijk marketingkanaal.


 

 

Herken jij dit ook?

“Social Media voor mijn bedrijf, er valt vast veel meer uit te halen dan ik nu doe, MAAR HOE?”.

 

Precies op deze vraag geef ik je antwoord tijdens een social media workshop of één-op-één coaching. Op een praktische manier laat ik je zien hoe je social media kan laten werken voor jouw bedrijf. Zodat jij kan ondernemen vanuit je passie!

 

Nog even terug naar dat passie verhaal..

Mijn klanten hebben stuk voor stuk een hart voor de zaak. Of zijn bijvoorbeeld freelancer die voor zichzelf zijn begonnen na een periode van loondienst. Ik ook, en daarom weet ik ongeveer wat jou bezighoudt. Laten we elkaar helpen en inspireren. Dat maakt het ondernemen zo veel leuker!

Even appen?

Andere ondernemers inspireren mij en ik hen ook. Ik leer jou daarom graag kennen.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking!