Untitled-37_edited.png

Jouw Online Marketing & Business Coach  

Ik ben Janneke Ananias (32) gecertificeerd NLP Master Coach en internationaal onderneemster. 

Mijn trainingen en coaching staan erom bekend dat ze  praktisch toepasbaar zijn waarbij ik veel voorbeelden uit de praktijk geef. 

 

Als online marketeer heb ik ervaring in lokale en internationale markten.


 

Ik neem je mee in mijn persoonlijke verhaal

Untitled-37_edited.png

Het was helemaal niet de bedoeling om dit bedrijf te starten.

In 2017 nam ik ontslag bij de Rabobank waar ik werkte als marketing en communicatie adviseur. Ik wilde meer genieten van het leven en vrijheid ervaren. Ik werd verliefd en vertrok naar Curaçao om daar samen met mijn ex partner op een zeilboot te wonen (!) en een onderneming te starten dat zeiltrips organiseerde (het kwam zelfs in de Nederlandse krant!).

 

Als startende ondernemer was het niet makkelijk om in een ander land een business op te starten. Maar ik had het nooit willen missen. Door slim gebruik te maken van social media marketing, kregen wij al snel klandizie vanuit verschillende landen. Andere ondernemers zagen dat en vroegen mij om hen ook te leren hoe je social media gebruikt om klanten aan te trekken.

En zo begon het coachen aan de keukentafel.

 

Ik ging met mijn laptop onder mijn arm in de rubberboot naar de kant om daar collega ondernemers te helpen. Tot iemand om een factuur vroeg. Ik zei 'Ja'. Maar ik dacht: oh nu moet ik naar de KVK. 😉 En dit was het begin van De Nieuwe Marketeer. 

 

Inmiddels is het 4 jaar later en ben ik enorm trots dat ik al meer dan meer dan 850 mensen heb getraind in Nederland, Aruba, Bonaire en Curaçao.

Untitled-37_edited.png

Ik leef mijn droomleven tussen twee werelden: Nederland en Curaçao.

Het is niet vanzelf gegaan. Dat zeg ik eerlijk. Het is moeilijk om te kiezen voor wat jij wilt. En überhaupt te wéten wat je écht wilt. Maar wanneer je de stap durft te nemen, dan zul je zien dat jij jouw leven én jou onderneming kan bouwen zoals jij het wil.

 

In 2019 gebeurde hetzelfde: mensen vroegen mij. 'Janneke hoe doe jij dat? Reizen, ondernemen, het lijkt je zo makkelijk af te gaan. Was je dan niet onzeker? Hoe ga je om met belemmeringen die je ervan weerhouden om echt te kunnen leven zoals jij dat wilt?' 
 

Ik begon met spreken. Tijdens seminars, masterclasses. Vanuit een innerlijk vuur die in mij brandt om anderen te inspireren met mijn persoonlijke verhaal. Anderen te inspireren om ook te leven vanuit hun passie. Vanuit kansen en niet vanuit belemmeringen. Ik gun dat echt iedereen.

Om nog sterker te worden als Coach heb ik opleidingen gedaan over Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik heb de volgende internationaal erkende certificaties: 

  • NLP Practitioner 

  • NLP Master Practitioner

  • Hypnose Practitioner 

  • Allround Coach 

 Als het gaat om 'het roer omgooien' ben ik een ervaringsdeskundige.  En daarom spreek ik regelmatig op seminars over: ondernemerschap, marketing, leven vanuit vrijheid, emigreren, het roer omgooien en aanverwante onderwerpen.

69 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

Ben jij ook een gepassioneerd ondernemer? 

Bedankt voor de inzending!


 Heb jij een bedrijf of plannen om een onderneming te starten? Ben je hier écht gepassioneerd over maar weet je niet hoe je omzet kan genereren door op een slimme manier marketing in te zetten?

 

 

Ik weet 100% zeker dat ik jou kan laten groeien. 

Daarom leer ik je graag kennen. Stuur een bericht via onderstaande contactformulier.