IMG_2478.JPG

Life- & Business Coaching

Een exclusief mentorship voor vrouwen met grote ambities.

Ambitieuze vrouw. Je wilt meer vrijheid in je leven met een bedrijf dat bij jou past.

Het maakt niet uit waar je nu staat. Dat je al jarenlang onderneemt, of als je net start met je bedrijf. Het gaat erom dat je weet waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen. 

In 6 of  12 maanden gaan we werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling én je bedrijf. 

Samen gaan we aan de slag om jouw online zichtbaarheid en omzet te verhogen. Hoe? Door te weten wat je écht wilt, een authentieke strategie, slim te adverteren én jouw sales en communicatie skills te verbeteren.

 

Ben je enthousiast? Lees dan even verder of plan direct een kennismakingsgesprek. 

Wil jij?

DOEN wat je écht wilt.   Met een bedrijf dat voor jóu werkt, en niet andersom

Een continue stroom van nieuwe klanten omdat je slim adverteert

Op jouw eigen authentieke manier zichtbaar (durven) zijn op social media 

Je persoonlijk ontwikkelen zodat jij de ondernemer en vrouw gaat zijn wie je wil zijn. Kortom: de volgende stap op de ladder op persoonlijk vlak én in jouw business.

Strategisch toewerken naar meer omzet + winst.

Voelen en ervaren dat jij het waard bent om jouw eigen authentieke leven te leiden

Samenwerken met mij betekent dit

Janneke Ananias (26).jpg

Als je met mij werkt, kun je erop rekenen, dat je binnen no-time durft te kiezen voor jouw authentieke levenspad.

 

 • Je gaat een onderneming hebben dat compleet bij jou past en daar geld mee verdienen.  
   

 • Je gaat je sterk en zelfverzekerd voelen en minder leven naar de verwachtingen van je omgeving.
   

 • Je gaat de vrijheid ervaren waar je misschien al heel lang naar verlangt.
   

Het gaat een prachtige reis worden, ik heb dit zelf ook mogen ervaren. En dat gun ik jou ook.

 

Als ervaren marketeer leer ik jou de slimmigheidjes die ervoor gaan zorgen dat je meer klanten gaat aantrekken.

 

En als NLP Master Coach leer ik je hoe je om gaat met verandering, je eigen onzekerheden, verwachtingen van je omgeving, social media druk, en alles dat je op dit moment tegenhoudt om te zijn waar je wilt zijn. 

Resultaten van bestaande klanten 

 

 • Veronique startte als huidexpert en tikte na 2 maanden coaching bijna 10K maandomzet aan. Ze heeft daarna ontslag ingediend van haar baan bij een bank
   


   

 • Lies heeft een bestaande beauty kliniek en groeide van 40-60K omzet naar 100.000 omzet PER MAAND! 


   

 • Loes, een ervaren onderneemster in Twente had de droom om een pand van 1 miljoen te kopen. Ze is van 4 naar 7 medewerkers gegroeid.

Schermafbeelding 2021-08-11 om 15.04.04.png

Dit intensieve begeleidingstraject bestaat uit

Focus gesprek

We starten met een focus gesprek. Daarin bepalen we de profileren van jouw bedrijf, je omzetdoelen en je aanbod. In Jip en Janneke taal: hoe jij naar buiten wil treden, wat er op je website komt te staan en hoeveel je maandelijks op je bankrekening ziet binnenkomen.

1

VIP dag(en) op locatie 

Yes! Ik kom een hele dag bij je langs om samen AAN jouw bedrijf te werken. Deze dag wordt in overleg gepland en heeft een waarde van €1497,-

Bij het traject van 12 maanden krijg je 2 VIP dagen. Wil je liever 6 maanden? Dat kan, je krijgt dan 1 VIP dag.

3

Intensieve begeleiding

Bij dit traject krijg je support via WhatsApp en e-mail. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Snel overleggen over iets? I'm here for you!

Ik ben je motivator, je houvast, je sparringpartner. Ik ben diegene voor jou die ik zelf ooit heb gemist toen ik begon met ondernemen.

5

Tweewekelijkse
coachsessies

De sessies zijn gericht op jouw persoonlijke groei én als ondernemer. Want ik geloof erin dat jouw bedrijf past goed geld kan opleveren als je ook op persoonlijk vlak groeit. Als gecertificeerd NLP Master Coach en ervaren online marketing strateeg help ik je daarbij.

Soms verbeteren we een pagina op jouw website of maken we een advertentie campagne op Facebook/Instagram, en een andere keer hebben we het over de dieper liggende belemmeringen (bijvoorbeeld onzekerheid over concurrentie of zichtbaar durven zijn op social media). Het traject is maatwerk en gebaseerd op jouw doelstellingen. 

2

Online videolessen
in de leeromgeving

Je krijgt volledige toegang tot de online cursussen in de academy. Daarin kun je in je eigen tijd lessen en opdrachten doen die speciaal zijn gemaakt voor ondernemers die hun marketing willen opzetten of verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding over adverteren op Facebook & Instagram (t.w.v. 1097 euro). Google Ads, een LinkedIn cursus of modules over ondernemerschap en NLP. Jij kiest zelf wat je nodig hebt om te groeien,.

4

Live sessies met
collega ondernemers 

Wekelijks is er een live zoom sessie met een groep ambitieuze vrouwen zoals jij. Soms is het een training, soms is het vooral veel leren van elkaar. Denk aan onderwerpen als: Facebook Ads, hoe kan je social media slim inzetten, money mindset, wat te doen met veranderende en onzekere omstandigheden, timemanagement, slimmer werken met online tools, Google Ads, hoe verbeter je je communicatie zodat je doelen bereikt. 

6

Wat anderen zeggen:

Untitled-37_edited.png

Wat maakt mij bijzonder

Ik ben een vrouw. Een durver en een doener. Ik ben onderneemster en digital nomad. Vrijheid is mijn grootste bezit. Ik ben ervaren online marketing strateeg en tot 2017 was ik werkzaam bij een bank.

 

Toen ik eindelijk de sprong durfde te wagen, nam ik ontslag, emigreerde naar het buitenland en startte mijn bedrijf vanaf een zeilboot in de Caribbean. Het was niet altijd makkelijk en ik heb me vaak ontzettend eenzaam gevoeld. 

 

In de afgelopen jaren is mijn bedrijf enorm gegroeid omdat ik constant blijf investeren in nieuwe kennis en effectieve tools om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo heb ik bijvoorbeeld een aantal NLP opleidingen behaald.  Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach en heb een certificatie voor Hyponose Practitioner. 

 

Ook op persoonlijk vlak stond het niet stil. Ik ben spiritueel, ben gek op astrologie en ‘leef samen’ met de Maan. 

 

Ik ben een gevoelsmens en leer je om keuzes te maken vanuit je hart. Aan de andere kant, ben ik ook rationeel en analytisch. Dus na het voelen gaan we vanuit de ogen van de klant én soms vanuit de directiestoel met een commerciële blik naar jouw business te kijken.

 

Ik laat de cijfertjes makkelijk voor je zijn. Bij mij weet je precies wat je jaarlijks, maandelijks of per behandeling gaat verdienen om uiteindelijk jouw gewenste salaris op de bankrekening te ontvangen.

Als jij ook een gevoelsmens bent, dan vind je het misschien fijn om even te bellen en kennis te maken. Dat kan. Klik hier om een kennismakingsgesprek te plannen.

69 - Foto Lau Curacao - Janneke.JPG

Ik ben praktisch en geloof erin dat jij jouw droomleven kan manifesteren, want als ik het kan, kan jij het ook!

IMG_2637.JPG

Als je doet zoals je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Dit is de investering in jouw nieuwe leven:

 • Voor 1 jaar exclusieve life- & business coaching betaal je 1600 per maand - bij eenmalige betaling krijg je 1500 korting (€17.700).

 • Wil je eerst 6 maanden vastleggen? Dan kan dat voor 1800 per maand - bij eenmalige betaling krijg je 1000 euro korting (€9.800). 


 

Super Sogbu_edited.png