Meerdere linkjes in je Instagram bio? Gebruik Linktree!

Bijgewerkt: 20 aug 2019
Wie herkent dit?

Je wilt graag via Instagram potentiële klanten naar je website leiden. Dat doe je door een link te vermelden in de biografie op Instagram.


Maar loop jij er ook tegenaan dat het soms heel vervelend is dat je daar maar één link kan plaatsen? Je wilt bijvoorbeeld mensen naar de pagina op jouw website leiden waar ze zich kunnen aanmelden voor een masterclass of een e-book kunnen downloaden of je laatste blog met tips kunnen lezen. Hier zijn dus meerdere linkjes voor nodig.


Hier is een handige oplossing voor.Gebruik Linktr.ee

Op de website van Linktree maak je heel gemakkelijk een account aan om jouw eigen linktree te maken. Dit is een landingspagina waar meerdere linkjes geplaatst kunnen worden. Jouw potentiële klanten kunnen daar een keuze maken waar ze naartoe willen klikken.Gratis versie

Met de gratis versie kun je ongelimiteerde linkjes plaatsen. Je kunt ook zien hoeveel mensen er op een link hebben geklikt. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal designs.


Wil je jouw linktree helemaal in jouw huisstijl en meer statistieken zien? Ga dan voor de betaalde versie van $6 per maand.

Zelf een landingspagina maken

Ben je ervaren met het bouwen van je eigen website? Dan kun er ook voor kiezen om zelf een landingspagina aan te maken op je website. Plaats daar de linkjes voor bezoekers die vanuit Instagram, Facebook of LinkedIn op deze landingspagina zijn terecht gekomen.Workshop Instagram voor bedrijven

Wil je meer leren over hoe je Instagram kunt inzetten om jouw potentiële klanten te bereiken en aan je te binden? Doe dan mee aan een workshop Instagram voor bedrijven.


Ik kijk ernaar uit om je te helpen!#denieuwemarketeerJa, stuur mij nieuwe tips in de mailbox

Trainingslocaties

Curaçao

Chuchubiweg 17, Willemstad

Bonaire

Kaya L.D. Gerharts  15, Kralendijk

Nederland
Singel 351, Amsterdam

Beilerstraat 24, Assen